4 iunie 2016 – a doua zi pe Camino

Deși acest website va rămâne activ exact în aceeași formă, totuși, continuarea Jurnalului unui Pelerin XXL, precum și toate celelalte călătorii, vor fi de acum în colo publicate doar pe horiabud.com, un proiect pe care mă străduiesc să-l construiesc. Vă invit pe horiabud.com unde puteți alege să urmăriți blogul pe facebook, twitter sau prin e-mail. Cu bucurie vă invit în noua mea casă și la povești cu și despre Camino de Santiago sau de oriunde altundeva am cutreierat Hai-Hui.

Horia Bud

După câțiva ani, revin la seria de povestiri ale peripețiilor de pe Camino de Santiago din 2016. Voi continua să descriu fiecare zi, de fapt, sigur pe primele 10. De ce sigur primele zece? Veți vedea că am un motiv întemeiat pe măsură ce povestea se va depăna.

Revenind pe 4 iunie 2016 la Albergue Roncesvalles (Esp)/Roncevaux (Fr)/Orreaga (în limba bască), cum am mai spus, singurul lucru pe care l-am făcut corect a fost acela de a pleca de acasă cu cel mai ușor rucsac (4,5 Kg cu tot cu conținut). Deși știam că vor fi albergue (hosteluri) fără pături și unele chiar fără lenjerie de pat, deși am avut în plan să cumpăr o pătură de genul acelora care ți se pun la dispoziție în avion (foarte ușoare, dar suficient de călduroase), cumva, am reușit să uit sau m-am zgârcit… sau amândouă. Așa că, pe românește, după ce am…

Vezi articolul original 1.298 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.